keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Rakkauden silmälasit

Vasta eilen mietiskelin itsekin sitä, miksi kaukaa katsottuna asioita ja ihmisiä on niin helppo arvioida väärin. Kun uskaltaa mennä, tai pääsee, lähelle ei voi välttyä näkemästä sitä ainutlaatuista kauneutta, jonka Luoja on jokaiselle suonut.

Saara Reimanin Filosofian puutarha -blogissa on tänään YouTube -linkki, jonka liittäminen suoraan ei onnistu, mutta tässä on osoite: http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Tuota pätkää katsoessa meikäläisellä nousi iho kananlihalle ja alkoi itkettää. Joskus onneksi käy hyvin, mutta miten monet tässä maailmassa tulevatkaan ohitetuiksi, aliarvioiduiksi ja mitätöidyiksi sangen pinnallisin perustein.

Aurinkolasien viereen optikkoliikkeeseen olisi minun mielestäni hyvä pystyttää semmoinen teline, josta myydään rakkauden silmälaseja, sellaisia, jotka auttavat meitä näkemään olennaisen ja suodattavat pois kaiken toisarvoisen, joka peittää todellisen kauneuden tässä maailmassa. Olisikohan jollain kiinnostusta sellaisten keksimiseen... Ehkä ei, sillä sellaisten lasien yleistyminen voisi haitata aika monen muun tuotteen myyntiä. Ainakin kosmetiikkateollisuus taitaisi moisia henkeen ja vereen vastustaa..

3 kommenttia:

 1. Täällä poraattihin kans... Voi valtava!
  ... ja sitten kun tuo laulaja vielä muistutti olemukseltaan toista ystävääni...

  VastaaPoista
 2. voi,kirjoitat niin asiaa,liikutuin!

  VastaaPoista
 3. -Ihanat toisenlaiset puitteet,
  Kuningasten Kuningaskin
  syntyi navetassa!

  VastaaPoista