tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi vaihtui

Vuosi vaihtui. Minä pysyn samana. Ei siis aihetta lupauksiin. En jaksaisi pitää niitä kumminkaan. En jaksa mitään muutakaan..

Vuosi vaihtui silti ihan mukavissa merkeissä. Naapureiden ilotulitukset näkyivät ikkunasta hyvin. Ne olivat tänä vuonna aiempaa näyttävämpiä, eikä hajalaukauksia säädetyn ajan ulkopuolella toistaiseksi ole tullut liikaa.

Nämä kollektiiviset taitekohdat kalenterissa ovat periaatteessa hyviä ja hyödyllisiä. Jos olisin yhtään energisempi, päättäisin toki pitää kunnostani ja läheisistäni parempaa huolta sekä tehdä jotain konkreettista niin elämän laatuni kuin maailman tilan hyväksi.

Valitettavasti kaikki voimat kuluvat pelkkään hengittelyyn. Kivut ovat kovat, kun ulkona sataa räntää. Huoli sairastavista rakkaista sekä muutamasta muusta jutusta  on tällä hetkellä suuri. Tekee melkein mieli maata hiljaa, yrittää ikään kuin maastoutua. Jospa kohtalo iskisi seuraavan mäjäyksensä vahingossa sivuun.

..Vaikka enhän minä mihinkään kohtaloon usko. Korkeimman johdatukseenhan minä oikeasti luotan. En vaan aina ymmärrä, mikä on tämän kaiken kärsimyksen tarkoitus maailmassa. On helpompi syyttää kohtaloa kuin Häntä.

1 kommentti:

  1. Niin, välillä on vaikee keksii et mitäköhän mun oletetaan oppivan, sillon kun oikein kovasti kolottaa. Muut elon murheet viellä siihen päälle. Toivottavasti ne sun muut ei nyt aivan perustavaa laatua oo. :)

    VastaaPoista