keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Se liekki

Se elämän liekki, joka meissä kaikissa palaa, ei ole oma ansiomme, ei saavutus, palkkio tai työmme tulos, vaan lahja. Eiväthän kaikki lahjatkaan aina saajaa miellytä. Siksi kai minustakin tuntuu, että elämä on enemmän kysymys ja tehtävä kuin selkeä paketti tai vastaus. Elämä kysyy, minä vastaan siten, kun jaksan ja taidan.

Huomenna vaihtuu taas vuosi. Ihmiset niin mielellään paloittelevat ja järjestävät jaksoihin jopa aikaa. Tuntuu hyvältä ajatella, että jotain uutta alkaa. Minua se muistuttaa siitä, että armo on aina uusi. Sitä riittää, vaikkei se ole halpaa, vaan Kristuksen kalliilla verellä ostettu.

Joka päivä, joka vuosi, on uusi mahdollisuus ja lahja. Kukin meitä tekee sillä sen, minkä kykenee. Tällä hetkellä olen kiitollinen kaikesta hyvästä, mitä lopuillaan oleva vuosi on eteen tuonut. Uuden vuoden alkaessa en mene kummempia lupailemaan. Sen verran moneen kertaan on tullut lupauksensa rikottua.

Kaikille kanssakulkijoille ja mahdollisille lukijoille toivon onnellista, siunattua ja sopivan haasteellista alkavaa vuotta Taivaallisen Isän turvallisessa suojassa.

4 kommenttia:

 1. Tuota samaa toivotan sinulle, Millan, uuden vuoden alkaessa!

  VastaaPoista
 2. Niin,
  Henki pitää
  elävänä ja
  synnyttää Uutta,
  aikaan paikkaan
  ja henkilöön katsomatta...

  Taivaallinen
  on valinnut
  maanpäälliset
  asuinsijakseen!

  Hyvää Uutta Vuotta,
  Millan!

  VastaaPoista
 3. ihan samoin sanoin toivon sinullekin onnellista tulevaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Herne, Flora ja liskonainen :)

  VastaaPoista