torstai 10. joulukuuta 2009

10.joulukuutaJuu-u, rumalta saattaa jonkun korvissa kuulostaa.. Ei helise lauluääni, eikä viihdytä viulut. Kappaleen nimikin on "tänään oli huono päivä" ja niin oli minullakin. Tuo kappale ei ollut ennestään tuttu, vaikka YUP:ista olen useimmiten kuullessani tykännytkin. Sanat on se, mikä tässä musiikissa valloittaa. Tästäkin biisistä löytyi jotain, joka kolahti kovasti, kun maltoin keskittyä kuuntelemaan.

Tänään on muutenkin ollut mielessä ajatus, että rajojaan ja kokemusmaailmaansa olisi hyvä olla valmis avaamaan. Joskus on nimittäin niin, että matkailukin avartaa enemmän takamusta kuin näkemystä, ellei asenne ole oikea.

Uusista asioista ja ihmisistä voi oppia, vaikkei kaikkea tarvitsekaan omaksua, eikä edes hyväksyä. Vieraita asioita ei tarvitse pelätä silloin, kun oma arvomaailma ja uskomukset ovat vankalla pohjalla.

Elämä kutoutuu kokemuksista, teoista, elämyksistä ja valinnoista. Niin kauan kuin tajunta toimii on jäljellä asioita koettavaksi ja nähtäväksi. Kaikki kokemukset eivät ehkä ole positiivisia, mutta rikastavat elämää yhtä kaikki ja parhaimmillaan saattavat jopa hieman viisastuttaa.

Tänään oli huono päivä, mutta ehkä huomenna on paremmin.

1 kommentti:

 1. Parempia päiviä
  on a i n a
  edessäpäin!

  Onnellista muutoa
  Siunausten kera!

  VastaaPoista